19 Nisan 2017 Çarşamba

Kayıp Kıta " Mu Kıtası "

Mu Kıtası

MU KITASI VE UYGARLIĞI

Türklerin ana yurdu olduğu ve Türklerin bu kıtadan diğer kıtalara geçiş yaptığı söylenir.

Mu güneş imparatorluğu anlamına gelir,Asya ve Avrupa Kıtasının arasında Avustralya Kıtasının iki kat büyüklüğün de bir kıtanın varlığından bahsedilmiş ve günümüzden 70 bin yıl önce büyük okyanusta yer aldığı ve battığı tespit edilmiştir.

Kayıp Kıta Mu


Yaşayan insanlar beyaz derili ve sarı saçlı olarak tanımlanır dinleri tek tanrılı din ve 4 ırktan oluştuklarına dair yazılar vardır.

Türkmenistanda yapılan kazılarda Mu Kıtası ile ilgili belgeler bulunmuş olup şu an belgeler ve kıta ile ilgili çeşitli tabletler Meksika Müzesinde sergilenmektedir.

Mu Kıtası Tabletleri


Mustafa Kemal Atatürk,mu konusu ile yakından ilgilenmiş James Churchward'ın mu üzerine yazmış olduğu 3 kitabını ülkemize getirtmiş ve dilimize çevirisini yaptırıp okumuştur.

Mu Kıtasından kalan tüm kalıntılar Pasifik Okyanusuna batmıştır. Havai, Paskalya, Fıji gibi günümüz adalarının aslında Mu Kıtasının parçaları olduğu zamanla çökme ve dağılmadan dolayı kara parçaları kayarak harita üzerindeki yerlerine geldiği düşünülmüştür.

Su altına dalış yapan Japon dalgıçlar çeşitli fotoğraflar çekip kalıntıları gün yüzüne çıkarmışlardır.

Türkmenistan 100 Manat
Mu kıtası'nın parçası olan saray kapısında bulunan başlık sembolünün Türkmenistan parası üzerindeki Oğuz Kağan başlığı ile aynı olduğu ve bu işaret Osmanlı İmparatorluğu devlet armasında da yer aldığı tespit edilmiştir.

Kayıp Mu Kıtası

                                                                                                                                          Büşra Budak



-
-