13 Ocak 2017 Cuma

Kavgamız - Yahudi Bilim Adamları Hitler'e Karşı

Kavgamız - Yahudi Bilim Adamları Hitler'e Karşı 

Atakan Büyükdağ'ın yeni kitabı "Kavgamız - Yahudi Bilim Adamları Hitler'e Karşı" kitabını inceleme fırsatı bulduk;

Tasarım olarak kitabın şekli ile ilgili ; kapak resmi ve üzerindeki kabartmalı yazıları gerçekten göze hoş geliyor. Kapak üzerindeki Einstein fotoğrafı, okuyucuyu kitabın konusu hakkında biraz daha heyecanlandırıyor. Kısacası, kitap almak için bir kitapçıda gezerken hiçbir fikrimiz olmasa bile bu kitap görüntü itibari ile ilginizi çekecektir. Kapağın ilk sayfasındaki ayraç da okuyucu için güzel bir hediye.

Yazım dili için ; Atakan Büyükdağ'ın daha önce başka bir kitabını okumamış birisi olarak, yazarın kitabı çok akıcı bir şekilde yazdığını açıkça söyleyebiliriz. Olayları hikayeci bir biçimde anlatması ve bölümlere ayırması sayesinde okuyucu sıkılmıyor ve bir sonraki konuyu merak ediyor. Kitap o kadar sürükleyici ki normal bir kitap okuyucusu 2 yada 3 günde kitabı rahatlıkla bitirebilir.

Konusu ; Hani bazı filmlerde, filmin başında aslında aslında filmin sonu gösterilir fakat izleyici bunu bilmez ve heyecanla izler, daha sonra ise en başından olaylar yavaş yavaş sona gelir ve  tekrar filmin başı gösterilir ya.. işte bu kitap da öyle bir kitap. O yüzden içeriği hakkında daha fazla bilgi için kitabı okumanızı tavsiye ederiz.

Satın almak için : Idefix, D&R -
-